Svenska Retoriksällskapet

Utforma en kurs i retorik utifrån era behov. Skapa en unik retorikkurs.Svenska Retoriksällskapet håller företagsinterna kurser och föreläsningar inom retorik och presentationsteknik. Vi utbildar, inspirerar och coachar både vana och ovana talare till bättre, tryggare och intressantare talare, presentatörer och kommunikatörer.

 

 

Retorik i praktiken

Tala, agera och presentera inför publik

Vill du och dina kollegor bli bättre, säkrare och intressantare talare och presentatörer? Med enkla, effektiva och praktiska metoder hjälper vi människor att utvecklas. Vi har gedigna kunskaper och vet av erfarenhet vad som krävs för att människor enkelt och effektivt ska utvecklas till skickligare och intressantare kommunikatörer i rollen som talare och presentatör.

 

Vill ni presentera information, verksamhetsmål, kundinformation, projektplaner, visioner eller problemlösningar så att människor lyssnar, berörs och kommer ihåg? Vill ni vinna människors förtroende och skapa värdefulla relationer i yrkeslivet som talare, presentatör och kommunikatör? Vill ni bli bättre på att tala inför små och stora grupper?

 

I våra praktiskt inriktade kurser sätter vi din personliga utveckling i centrum, inte en standardiserad PowerPoint-presentation som sammanfattar en eller ett par böcker. Vi jobbar istället med din utveckling och de behov du och gruppens andra deltagare har. Söker ni en kurs i retorik och presentationsteknik som gör skillnad, positiv skillnad, välkommen att kontakta oss. Vi utbildar personal- och chefsgrupper i företag över hela landet.

 

Läs mer: Kurser som utvecklar »

 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Retorik på jobbet. Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper inom intern och extern kommunikation i företag som vill utvecklas. Söker ni en utbildning inom kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni unika kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Svenska Retoriksällskapet håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.