Svenska Retoriksällskapet

Kontakta oss

 

 

 

Kurser och föreläsningar för företag

 

Söker ni en företagsintern kurs eller föreläsning till ert företag? Välkommen att kontakta oss. Vi är specialiserade på företagsinterna kurser och föreläsningar för personal- och chefsgrupper över hela landet.

 

För att vi ska kunna hjälpa er så bra och effektivt som möjligt, så är du varmt välkommen att skicka ett mejl med information om vad ni söker för kurs eller föreläsning till er grupp.

 

Berätta om era utbildningsbehov och önskemål, samt var och när kursen eller föreläsningen ska hållas. Berätta gärna också lite kort om vad gruppen arbetar med, samt vilken tidsram som ni har planerat för arrangemanget och antal deltagare.

 

För att effektivisera vårt arbete, så jobbar vi med inbokade telefonmöten. Vi vill först kunna göra en bedömning av varje förfrågan - för att bland annat se så att det är praktiskt möjligt för någon av våra utbildningskonsulter att hålla en kurs eller föreläsning på X ort och X datum. Därefter bokar vi gärna in ett telefonmöte för vidare dialog om era utbildningsbehov och önskemål.

 

Välkommen att skicka ett mejl med en utbildningsförfrågan så bokar vi in ett telefonmöte för en dialog om de utbildningsbehov som ni har i ert företag.

 

E-post: kundservice(#)retoriksallskapet.se

 

För att minimera inkommande skräppost är Svenska Retoriksällskapets mejladresser omkodade. Byt ut (#) mot @ innan du skickar ett mejl. Välkommen att mejla oss!

 

 

 

 

Vanliga frågor

 

Har ni öppna utbildningar?
Svar:
Vi är helt specialiserade på företagsinterna personal- och chefsutbildningar. Dessvärre har vi inga kurser eller föreläsningar för allmänheten eller enskilda tjänstemän.

 

Har ni konsulter i andra delar av Sverige än Stockholm?

Svar: Ja, våra konsulter finns i olika delar av landet.

 

Jag jobbar som säljare och undrar vem jag ska prata med när det gäller just de tjänster som jag erbjuder?
Svar:
Enligt ett formellt beslut avböjer vi all form av försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster per telefon. Det här är ett ställningstagande som vi har gjort till följd av oseriösa försäljare. Oavsett vilken produkt eller tjänst man vill sälja så är vårt svar: Nej tack! Vi köper aldrig något av telefonförsäljare, oavsett erbjudande.

 

På vilka orter håller Svenska Retoriksällskapet föreläsningar, kurser och utbildningar?

Svar: Vi erbjuder företagsinterna utbildningar och föreläsningar för personalgrupper, chefsgrupper och bolagsstyrelser över hela landet.

 

Arbetar ni för politiska partier?
Svar: Nej.

 

Fler frågor och svar

  För företag och arbetssökande »