Svenska Retoriksällskapet

Presentera och engagera. Svenska Retoriksällskapet håller kurser, föreläsningar och workshops inom presentationsteknik i arbetslivet. Vi utbildar personal- och chefsgrupper i företag över hela landet.

 

 

 

Effektiv presentationsteknik

Lära dig att hålla bra, intressanta, professionella och engagerande presentationer. Det finns många enkla och praktiska metoder för dig som vill fånga och övertyga publiken – eller övervinna osäkerheten att tala inför publik.

 

Svenska Retoriksällskapet lär ut enkla, praktiska och användbara tekniker. Mycket går att förbättra i en presentation genom att använda en del av de tekniker som skådespelare arbetar med, mästarna på att agera inför publik och fånga publikens intresse. Vill du hålla presentationer som fångar och berör publiken?

 

Hur når budskapet fram? Vi lär dig hur du använder humor, hanterar rampfeber och störningar. Vad bör du tänka på när du planerar och håller en presentation? Vi kartlägger dina starka och svaga sidor. Vi arbetar med både förberedda presentationer och improvisationsövningar, beroende på vilka utbildningsbehov och önskemål som ert företag har. Vi utbildar både vana och mindre vana talare till bättre, tryggare och intressantare presentatörer och kommunikatörer.

 

 

 Beställ en utbildning till ert företag

Professionell presentationsteknik

Vi erbjuder: Företagsinterna utbildningar i presentationsteknik. Vi håller både inspirationsföreläsningar och praktiskt inriktade kurser för personal- och chefsgrupper som vill hålla professionella presentationer som intresserar, engagerar och berör.

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela landet.

Föreläsningar: Längd, två alternativt tre timmar, beroende på era förutsättningar och önskemål.

Kurser: Längd, tvådagars-, heldags- eller halvdagskurser.

Pris: Enligt offert. Priset baseras på antal deltagare, reskostnader och vilka specifika utbildningsbehov och önskemål som ert företag har.

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss och berätta om era utbildningsbehov och önskemål.

Kontakta Svenska Retoriksällskapet » 

 

 Andra utbildningar: Kurser och föreläsningar inom personlig kommunikation

 

Presentationsteknik

Lär dig hålla professionella, intressanta och engagerande presentationer. Tala så att människor lyssnar, känner intresse och kommer ihåg.

Effektiv presentationsteknik » 

Retorik, konsten att påverka

Retorik är ett vetenskapligt ämne, lika användbart yrkesmässigt som privat. Mycket går att lära av retorikens enkla och användbara tekniker. Bra kommunikation handlar ofta om små, men viktiga detaljer.

Praktisk retorik »

Beröm

Skapa positiva relationer, väck människors inre motivation och nå fantastiska prestationer med hjälp av positiva ord och tankar. Lära dig mer om konsten att uttrycka uppskattning, beröm och positiv respons med framgång.
Skapa positiva relationer » 

PowerPoint

PowerPoint – ett älskat och avskytt program. Lär dig hålla professionella och intressanta presentationer med hjälp av PowerPoint eller andra presentationsprogram. Få publiken att minnas både dig och ditt budskap på ett positivt sätt. 

Presentera med PowerPoint »

 

Chefskommunikation

Vill du vara en chef som inspirerar, engagerar och lyfter dina medarbetare till att göra ett fantastiskt bra jobb? Vill du vara en skicklig kommunikatör?

Chefskommunikation » 

Retorik för chefer

Att förmedla obekväma budskap på ett tydligt, effektivt och bra sätt är en konst och utmaning. Retorik, konstruktiv kritik och diplomati är viktiga verktyg för chefer och ledare som vill kommunicera med framgång.

Kommunikation och ledarskap »

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet kompetensutvecklar människor i yrkeslivet och karriären till bättre, säkrare och professionellare kommunikatörer. Våra erfarna konsulter och föreläsare utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper som vill utvecklas.

 

Hos oss hittar ni unika personalutbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.