Svenska Retoriksällskapet

Intern och extern kommunikation.

 

 

Kommunikation som gör skillnad

 

Nöjda kunder skapar lönsamma verksamheter. Anställda som trivs presterar bättre. Bra relationer till kunder, medarbetare och kollegor blir allt viktigare i organisationer som vill utvecklas. När konkurrensen ökar gör vi helst affärer med dem som vi tycker om och som gör ett trevligt, positivt och professionellt intryck.

 

Bra kommunikation och bra bemötande i yrkeslivet är lika viktigt oavsett vilken verksamhet man arbetar i. Men vad är egentligen bra kommunikation och bemötande? Vad utmärker bra kundbemötande och god service? Vad får människor att trivas och känna genuin motivation och arbetsglädje på jobbet? Vad gör att människor känner glädje och stolthet över sitt arbete och sin arbetsplats?

Hur skapar vi bra relationer mellan människor, internt och externt på arbetsplatser? Vilket ansvar har jag för dessa frågor som medarbetare eller chef i en organisation?

 

Vad det är som gör att vissa människor lyckas så otroligt mycket bättre än andra när det gäller att skapa bra kontakter, positiva relationer och nå framgångar i livet?

 

I yrkeslivet ställs vi regelbundet inför situationer där våra kommunikativa färdigheter sätts på prov. Svenska Retoriksällskapet erbjuder företagsinterna föreläsningar och kurser för företag som vill utveckla den interna och externa kommunikationen. Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar för företag som vill stärka sin verksamhet.

 

Söker ni en inspirationsföreläsning eller kurs om bemötande och kommunikation som utvecklar företag? Vi erbjuder föreläsningar och kurser inom både intern och extern kommunikation. Varmt välkommen att kontakta oss och berätta om era utbildningsbehov och önskemål. Hos oss kan ni boka allt från kortare inspirationsföreläsningar till hel- och halvdagskurser. Vi erbjuder också företagsanpassade workshops med fokus på viktiga frågor och case i er verksamhet. Vi erbjuder kompetensutveckling, inspiration och nya perspektiv för ert företags utveckling.

 

Beröm varandra mer  

 Social kompetens

  Social kommunikation

Beröm – kan skapa ett fantastiskt positivt arbetsklimat och riktigt bra resultat.

Trimma glädjen & motivationen » 

 

Social kompetens och positiv påverkan. Skapa och vårda bra, utvecklande och framgångsrika relationer.

Positiv påverkan » 

 

Ditt sätt att kommunicera påverkar människors uppfattning om både dig som person och er arbetsplats.

Social kommunikation » 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni utbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.