Svenska Retoriksällskapet

Ledarskap. Kommunikation är en av ledarens absolut viktigaste uppgifter, oavsett bransch eller verksamhet. Chefsklubben är ett inspirerande nätverk för chefer som vill vara bra ledare.

 

 

Chefsklubben: En unik klubb för chefer som vill utvecklas som ledare

 

Stockholm. Gillar du att umgås med driftiga och engagerade människor? Vill du lära känna fler sådana personer? Vill du dessutom utveckla dig själv som chef och ledare? Vill du träffa intressanta personer, som precis som du är chefer, för att ventilera frågor, bolla idéer, utbyta kunskaper, erfarenheter och tips. Söker du inspiration, nya insikter, visdomar och kontakter?

 

Som chef ställs vi regelbundet inför situationer där våra kommunikativa färdigheter och vårt ledarskap sätts på prov. Chefsklubben är ett chefsnätverk för ledare som vill utvecklas som ledare och kommunikatör.

 

Är du en ledare som vill att människor ska trivas på jobbet, känna engagemang och att bidra med inspiration, bra idéer och en positiv verksamhetsutveckling? Vill du lära dig mer om ledarskap, kommunikation och konsten att motivera människor? Vill du lära känna andra chefer för att utbyta tankar och erfarenheter kring ledarskap, personal- och organisationsutveckling?

 

Då är det här ett nätverk för dig, ett unikt chefsnätverk – en klubb för företagsledare, entreprenörer och chefer som söker ledarskapsutveckling, personlig utveckling, erfarenhetsutbyten och inspiration för att utvecklas i sitt arbete som chef och ledare.

 

Ett unikt nätverk  

 Personlig utveckling

  Intresseanmälan

Chefsklubben – ett nätverk för chefer som vill utvecklas, få inspiration, nya kunskaper och nya insikter.

Utvecklas som ledare » 

 

Som medlem får du unik kompetensutveckling, men också ett inspirerande nätverk av chefer.

Chefsklubben erbjuder » 

 

I dagsläget har vi inga lediga platser i Chefsklubben. Men du är välkommen att göra en intresseanmälan.

Kontaktuppgifter » 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni utbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.