Svenska Retoriksällskapet

 

Chefsklubben är en klubb för ...

 

Engagerade medarbetare är en viktig förutsättning för att skapa framgångsrika arbetslag och företag. Bra ledarskap leder till större engagemang. Ledare med förmågan att se talanger, möjligheter och utveckla medarbetarnas drivkrafter är värdefulla ledare.

 

Framgångsrika företag byggs med hjälp av bra ledare och bra medarbetare. I de flesta verksamheter är personalkostnaderna en av de absolut största kostnadsposterna. I många verksamheter är det den största kostnadsposten. Vad är då det ekonomiska värdet av motiverade och engagerade medarbetare?

 

Chefsklubben är en klubb för chefer som vill utvecklas som ledare och kommunikatör för att bli bättre på att coacha, motivera och utveckla sina medarbetare och sin verksamhet. Det här är en klubb för ledare som vill inspirera människor till att göra ett bra jobb – och att tillsammans skapa ett trevligt och positivt arbetsklimat, ett bra kundbemötande och välmående och framgångsrika verksamheter.

 

En del chefer anser att just deras medarbetare är rätt hopplösa och att något sådant inte går. Andra vet att det är möjligt. Vill du lära dig mer om ledarskap och kommunikation?

 

Chefsklubbens startsida » 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni utbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.