Svenska Retoriksällskapet

 

 

 

Utvecklande kommunikation

Vad bedömer och uppskattar vi hos andra människor? Hur agerar vi själva i vårt arbete, i både vardagliga och i formella situationer? Bra relationer till kollegor, medarbetare och kunder blir allt viktigare i organisationer som vill utvecklas. När konkurrensen ökar gör vi helst affärer med dem som vi tycker om och som gör ett trevligt och positivt intryck. Bra kommunikation skapar framgångsrika verksamheter.

 

Svenska Retoriksällskapet erbjuder föreläsningar och kurser med fokus på kommunikation som utvecklar människor, arbetslag och organisationer. Varmt välkommen att kontakta oss om ni söker en inspirationsföreläsning eller kurs om personlig kommunikation till er arbetsplats. Vi erbjuder föreläsningar och kurser om utvecklande kommunikation i arbetslivet. Vill ni stärka kommunikationen internt och externt? Vill ni stärka ert företag och er arbetsplats?

 

 

 

 Beställ en föreläsning eller kurs till ert företag

Utvecklande kommunikation: Bemötande och kommunikation på jobbet

Vi erbjuder: Företagsinterna kurser och föreläsningar inom retorik och kommunikation som utvecklar människor och företag. Vi erbjuder både inspirationsföreläsningar och kurser. Våra utbildningar fokuserar på retorik och kommunikation i arbetslivet, med konkreta tips och verklighetsbaserade exempel som hjälper deltagarna att utvecklas som kommunikatörer.

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela landet.

Föreläsningar: Längd, en, två alternativt tre timmar. 

Kurser: Längd, halvdag eller heldag.

Pris: Enligt offert.

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss och berätta om era utbildningsbehov och önskemål.

Kontakta Svenska Retoriksällskapet » 

 

 

Företagsutbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper. Söker ni en kurs eller föreläsning om retorik, presentationsteknik och kommunikation som utvecklar människor, arbetsgrupper och företag?

 

Hos oss hittar ni utbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och personlig kommunikation i arbetslivet. Vi håller också föreläsningar om utvecklande ledarskap. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.