Svenska Retoriksällskapet

 

 

 

Säljpresentatationer

Riktigt bra säljpresentationer fordrar mer än PowerPoint, klatschiga säljfraser och skönmålande floskler. Det handlar om att skapa intresse, förtroende, bra möten och positiva relationer.

 

Att använda ett presentationsprogram som PowerPoint kan vara smidigt om du ska presentera siffror och uppgifter med viktiga detaljer. I annat fall, undvik PowerPoint-presentationer. Det rådet ger Svenska Retoriksällskapet, som varnar för över användning av olika typer av presentationsprogram.

 

Söker ert företag en inspirationsföreläsning eller kurs till era säljare och kundmedarbetare? Svenska Retoriksällskapet utformar företagsinterna utbildningar inom retorik, presentationsteknik och konsten att presentera produkter, tjänster och information på ett bra, intressant och förtroendeingivande sätt. Vill ni slipa era kunskaper inom presentationsteknik för att skapa bra och positiva kundmöten?


 

 Boka en föreläsning eller kurs till ert företag

Effektiva säljpresentationer: Retorik och presentationsteknik för säljare

Vi erbjuder: Företagsinterna utbildningar i retorik och presentationsteknik för säljare, marknadsförare och informatörer som håller presentationer av produkter, tjänster och företag. Vi håller både inspirationsföreläsningar och praktiskt inriktade kurser. Våra utbildningar fokuserar på retorik och presentationsteknik vid kundmöten, mässdeltagande och andra externa sammanhang. En utbildning ger konkreta tips och verklighetsbaserade exempel som hjälper deltagarna att utvecklas som presentatörer och säljare. Slipa färdigheterna inom retorik och presentationsteknik

Målgrupp: Personal- och chefsgrupper som arbetar med försäljning, marknadsföring och kundrelationer.

Plats: Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela landet.

Föreläsningar: Längd två alternativt tre timmar, beroende på era förutsättningar och önskemål.

Kurser: Längd, hel- eller halvdagskurser med praktiska moment.

Pris: Enligt offert.

 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss och berätta om era behov och önskemål.

Kontakta Svenska Retoriksällskapet » 

 

 

Företagsinterna utbildningar för personal- och chefsgrupper

Svenska Retoriksällskapet utbildar och inspirerar personal- och chefsgrupper i företag som vill utveckla den interna och externa kommunikationen.

 

Hos oss hittar ni unika personalutbildningar, kurser, föreläsningar, workshops och föredrag inom retorik, presentationsteknik och framgångsrik kommunikation i arbetslivet. Svenska Retoriksällskapet håller föreläsningar om kommunikation som utvecklar arbetsgrupper och företag. Vi erbjuder företagsinterna utbildningar över hela Sverige.

 

Välkommen att kontakta oss för att berätta om era utbildningsbehov.